Responsable del Tractament: FUNDACIÓ EULÀLIA TORRAS DE BEÀ
CIF: G59386110
Adreça: C/ Santa Eulàlia 11-13 – 08012- Barcelona
Telèfon: 93.457.58.48
Correo electrónico: info@fetb.org
Delegado de Protección de Datos, contacto: dpd@fetb.org

Per la Fundació Eulàlia Torras de Beà és molt important la privacitat dels nostres usuaris i l’ús que fem amb les seves dades. Per aquest motiu, en compliment del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, li preguem que ens confirmi la seva acceptació omplint el següent formulari:

Si vol consultar les condicions legals de tractament de dades que apliquem d’acord al nou Reglament general de protecció de dades de la Unió Europea, que s’aplica des del 25 de maig de 2018 pot fer-ho aquí. A l’omplir i enviar-nos aquest formulari està acceptant la política d’inscripció i l’avís legal d’aquesta web.

Termes en matèria legal de protecció de dades

D’acord amb la normativa vigent en matèria de Protecció de dades i en compliment del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell (articles 5 a 11), la FETB posa en el seu coneixement que disposa d’un Registre d’activitats de Tractament (RAT) definit com COMUNICACIO. La finalitat del tractament és la comunicació i difusió de butlletins informatius i/o altres comunicacions, notes de premsa, notícies per a informar als subscriptors a traves de les publicacions mitjançant la web de l’Entitat.

La base jurídica la qual legitima el tractament és el consentiment de l’interessat. Les dades dels subscriptors es conservaran a l’Entitat durant el temps que es mantingui la subscripció i fins que es revoqui el consentiment per part de l’interessat. No es preveuen cessions a tercers, tret que sigui per obligació legal.

En tot moment vostè pot exercir els drets accés, rectificació, rectificació, supressió i portabilitat de les dades, així com els drets de limitació i oposició al tractament davant el Responsable de Tractament a l’adreça o correu electrònic indicats a l’encapçalament, en qualsevol cas haurà d’adjuntar una fotocopia del seu document nacional d’identificació o be equivalent. Tanmateix, te dret a presentar una reclamació a l’Agencia Espanyola de Protecció de Dades.

Suscríbete
close slider