NotíciesTot

La FETB participa al Congrés Nacional Interdisciplinari d’Atenció Precoç

Els dies 3 i 4 de novembre alguns membres del CDIAP de Gràcia van assistir al XIII Congrés Nacional Interdisciplinari d’Atenció Precoç que es va realitzar a la Universitat de Deusto, a Bilbao.

En el marc del Congrés, titulat “L’atenció precoç és salut mental”, Mireia Fusté, logopeda de la FETB, va presentar al claustre de la Universitat un pòster elaborat conjuntament amb les logopedes Sílvia Boncompte i Pili Jané sobre la labor que realitza la Comissió d’Atenció Precoç del Col·legi de Logopedes de Catalunya (CLC).

Aquest pòster mostrava la seva història (la Comissió és hereva del grup de logopedes de l’ACAP), la seva formació, les tasques que es porten a terme i els objectius i plans de futur de la mateixa.

Dins del les línies de futur, aquesta comissió s’ha proposat: millorar els sistemes d’avaluació i diagnòstic, adaptar-se a les tecnologies emergents i garantir un accés equitatiu als serveis d’atenció precoç a Catalunya. Tot plegat amb la finalitat de reflectir la dedicació i el compromís del CLC cap a la consolidació i valorització del perfil professional del i la logopeda en l’atenció precoç.

Durant les Jornades el neuropediatre de la FETB Stefano Petrella també va realitzar una comunicació, en aquest cas fruit de la seva feina a Aspace.

Notícies relacionades