Konsulta’m

Konsulta’m és una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona que sorgeix amb la voluntat de donar respostes professionals, adaptades i eficients a algunes necessitats dels i les joves i adolescents d’entre 12 i 22 anys que manifesten malestar emocional i/o psicològic.

És un Servei que s’incorpora al teixit comunitari dels districtes, desplegant-se a Centres cívics o altres equipaments municipals i atansant-se als entorns naturals de l’adolescent i el jove, mirant de potenciar l’accessibilitat per tal d’adaptar-se a les necessitats d’aquesta població.

S’intenta facilitar l’accés als dispositius i a les professionals de l’equip, oferint atenció sense cita prèvia, així com atenció telefònica i via mail.

Konsulta’m centra els seus objectius en oferir escolta, contenció, orientació i acompanyament, no sent un dispositiu de caire terapèutic o assistencial.

L’Ajuntament de Barcelona ha creat diversos punts Konsulta’m a la ciutat dels quals la FETB en gestiona dos, el de Sant Andreu i el de Gràcia. Aquests són els nostres horaris d’atenció i contacte:

Es pot accedir sense demanar cita previa ni permis als pares/mares/tutors.

Consulta els nostres horaris d’atenció:

Sant Andreu (Espai la Foradada-Centro Cívico Trinitat Vella)

Gràcia (Centro Cívico La Sedeta)

Subscriu-te
close slider