Bústia de l’usuari

Per a nosaltres és molt important saber les seves suggerències i opinions, queixes, reclamacions o, fins i tot, els seus agraïments per a poder donar-li cada dia un millor servei. Si desitja expressar qualsevol situació, ompli el següent formulari.

Termes en matèria legal de protecció de dades

D’acord amb la normativa vigent en matèria de Protecció de dades i en compliment del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell (articles 5 a 11), la FETB posa en el seu coneixement que disposa d’un Registre d’activitats de Tractament (RAT) definit com ADMINISTRACIÓ. La finalitat del tractament és la gestió econòmica i comptable, així com la gestió administrativa general de l’activitat de la FETB. Els usos són la gestió comptable, la facturació i la gestió fiscal. A aquest efecte, les dades d’aquest RAT són manipulades per la FETB únicament en els processos econòmico-comptables, d’administració, tresoreria, costos, compres i magatzem, tràmits amb clients i proveïdors, gestió de cobraments i pagaments, presentació d’impostos i declaracions informatives als òrgans públics competents. En tot cas, vostè té dret a exercir els drets d’oposició, accés, rectificació supressió, limitació de tractament, portabilitat i oposició en l’àmbit reconegut pel Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell.

El responsable del RAT és la Fundació Eulàlia Torras de Beà, Institut de Psiquiatria i Psicologia. Delegat de Protecció de Dades (DPD): Rosa Giner. Per a exercitar els drets esmentats, i per qualsevol aclariment, pot dirigir-se per mail a dpd@fetb.org o per escrit mitjançant instància dirigida a la Direcció de la FETB en el seu domicili situat al C/Santa Eulàlia 11-13, 08012 Barcelona.

AJUDA’NS A MILLORAR

Deixa’ns una comentari a la bústia.

    Subscriu-te
    close slider