BlogCÀPSULESNotíciesTot

CÀPSULA 7: PER QUÈ FAIG TERÀPIA

La FETB llança una sèrie de càpsules audiovisuals en les quals aborda diversos temes relacionats amb la salut mental a la infància i l’adolescència. Ho vol fer des d’una mirada interdisciplinària, donant veu als testimonis que ho han viscut en primera persona i compartint algunes claus sobre com superar l’adversitat.
En aquesta nova càpsula parlem sobre què vol dir fer teràpia, els motius que ens hi poden portar i l’estigma que encara hi ha al voltant de la salut mental.
“Continua no sent fàcil anar al psicòleg i anar al psiquiatre jo diria que encara menys”, afirma la psiquiatra Anna Taberner. “No és el mateix que anar al metge i ensenyar-li una piga”.
L’Alondra ens parla de la seva experiència com a jove que fa teràpia i reconeix que al principi no hi volia anar perquè creia que ella podia resoldre sola els seus problemes. Ara, en canvi, pensa diferent: “No és un secret, no és una cosa estranya. Hi és i jo crec que tothom hauria d’anar-hi”.
“No hi ha un desig extern de voler canviar-los, sinó que acompanyarem el seu desig de canviar”, explica la psicòloga Clara Aranda.

Notícies relacionades