BlogCÀPSULESNotíciesTot

CÀPSULA 8: QUAN PREVENIR ÉS LA MILLOR CURA

La FETB llança una sèrie de càpsules audiovisuals en les quals aborda diversos temes relacionats amb la salut mental a la infància i l’adolescència. Ho vol fer des d’una mirada interdisciplinària, donant veu als testimonis que ho han viscut en primera persona i compartint algunes claus sobre com superar l’adversitat.
En aquesta nova càpsula posem la mirada en l’atenció precoç i la seva importància a l’hora de poder actuar a temps amb els nostres infants quan el cas així ho requereixi. A la FETB oferim serveis d’atenció precoç amb el nostre equip interdisciplinari.
“L’atenció precoç és quan pots millorar un pronòstic i pots canviar el curs del que seria si no hi hagués aquesta estimulació”. Mireia Fusté, logopeda.
“Són els fonaments de l’evolució. Per tant, treballar des de les primeres etapes és allò que dona millors resultats”. Núria Beà, pediatra.
“Té una tasca preventiva i una tasca d’acompanyament a les famílies i als infants”. Lourdes Rius, psicòloga.
“Primer és com dominar el cos a l’espai i, un cop el tenim dominat, podem desenvolupar la nostra personalitat en les altres àrees”. Enric Gras, fisioterapeuta.
“És un posicionament, una mirada tranversal i global del pacient”. Sunsi Segú, treballadora social i directora assistencial de la FETB.

Notícies relacionades