NotíciesTot

Coneixes les beques per a tractaments que ofereix kOMENTS? 

La FETB crea kOMENTS per tal de donar una atenció integral especialitzada a les diferents necessitats de nens, nenes, adolescents, joves, adults i famílies. Un servei complementari al de l’atenció pública que, a més, ofereix tractaments específics que no estan previstos a la cartera de serveis de la xarxa pública.

Des dels seus inicis, kOMENTS és concebuda com una empresa social. Això vol dir que els potencials beneficis que obté es reverteixen en acció social, com ara tasques de prevenció, projectes de recerca o dotacions per a plans pilot de tractaments específics que es puguin anar incorporant.

En aquesta línia, kOMENTS es compromet també amb infants, adolescents, joves i famílies amb menys recursos econòmics o en situacions de risc d’exclusió social oferint beques per als seus tractaments.

El 5% dels tractaments que realitza kOMENTS està becat pel propi centre

Les beques, que poden cobrir una part o, en alguns casos específics, la totalitat de les despeses de la teràpia, es poden realitzar gràcies a l’aportació de la FETB, la Fundació Godó i la Fundació La Caixa, entre d’altres.

Per a optar a una de les nostres beques, la sol·licitud i la documentació s’han de presentar a kOMENTS mitjançant els impresos disponibles al centre.

c/ del Rosselló, 77, 08029. Barcelona
hola@koments.cat
935 222 773
639 765 929

Notícies relacionades