NotíciesTot

El Konsulta’m Sant Andreu participa en el cicle “Cafè i xerrem”

Amb l’arribada de l’estiu, el cicle “Cafè i xerrem” va tancar la temporada amb una activitat realitzada conjuntament pel Konsulta’m i Konsulta’m +22 de Sant Andreu.

Sota el títol “Atura’t i pensa en com estàs: quan no tot està bé ni malament”, la trobada volia oferir un espai de diàleg i participació al carrer en el qual poder parlar sobre salut mental i benestar emocional, així com també acostar a la ciutadania els recursos que tenim al nostre abast (ja siguin propis i/o de la nostra comunitat) per tal de cuidar-nos.

El cicle “Cafè i xerrem” és una iniciativa del Centre de Vida Comunitària de la Trinitat Vella per a donar a conèixer al veïnat els serveis que acull. En aquesta ocasió, va comptar amb la participació de les professionals de la FETB que atenen el Konsulta’m Sant Andreu, la infermera Cristina Hernández i la psicòloga Cristina Carbó.

Konsulta’m és un servei d’orientació psicològica per a adolescents i joves d’entre 12 i 22 anys que pretén donar resposta especialitzada, àgil i immediata al malestar o patiment emocional d’aquesta població. També està orientat a poder assessorar famílies i professionals sobre casos i situacions concretes que es poden donar en el seu dia a dia amb joves/adolescents.

Es tracta d’un servei comunitari i, en aquest sentit, des de l’equip de Sant Andreu es plantegen propostes a la xarxa o es participa en accions comunitàries que ajudin a acostar el servei a la població i a parlar sobre la salut mental i el benestar emocional, com per exemple les intervencions a instituts per abordar la salut mental i el patiment.

Konsulta’m Sant Andreu

Adreça provisional fins a nou avís: Centre Cívic Trinitat Vella (c/Foradada, 36)
Mòbil: 652 588 686
Mail: konsultamsantandreu@fetb.org

Atenció a joves:

Dimecres de 15.30 a 19.30

Atenció a famílies i professionals:

Divendres d’11.00 a 15.00

Notícies relacionades