Sessions clíniquesTot

Inscriu-te a la Sessió Clínica Oberta de febrer | Pantalles i vida, ¿eina o joguina?

Aquesta sessió es planteja com una trobada de reflexió conjunta entre professionals de l’àmbit de la salut mental sobre les conseqüències de la digitalització en edats primerenques i en tot el procés de transició a la vida adulta.

Francisco Villar, psicòleg clínic i autor del llibre Com les pantalles devoren els nostres fills, abordarà el model de negoci de la indústria tecnològica, interessos i volum de negoci, implicacions i interferència de les pantalles en el procés de desenvolupament, aprofundint en la màxima de les neurociències de “Use it or lose it”.

Reflexionarem sobre l’afectació en els processos d’aprenentatge, així com la repercussió en diferents àmbits de la salut física i com aquesta acaba impactant en el benestar dels i les nostres menors.

El ponent també parlarà de les mancances en la comunicació interpersonal digital i de com aquestes acaben afectant-ne la seva qualitat, tant en l’àmbit familiar com en les relacions socials, per acabar amb una reflexió al voltant de l’increment de la violència i la victimització.


Francisco Villar és psicòleg clínic i doctor en Psicologia. Coordinador del programa d´atenció a la conducta suïcida al menor de l´Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Autor dels llibres: Morir antes del suicidio. Prevención en la adolescencia i Com les pantalles devoren els nostres fills, ambdós publicats per l’editorial Herder.

Notícies relacionades