MitjansNotíciesTot

La directora de kOMENTS Imma Marín a La Vanguardia

Moure’s en l’ecosistema de les xarxes socials no sempre és fàcil, tampoc per a les/els influencers. Sobre això tracta aquest article publicat a La Vanguardia on s’aborda com les crítiques i el ciberassetjament han forçat algunes influencers a deixar les xarxes o a fer-ne un descans.

Una de les expertes consultades és la psicòloga Imma Marín, directora del nostre centre privat kOMENTS, que explica alguns factors a tenir en compte que poden ser extensius a tothom:
– Si estàs en un moment de fragilitat personal i emocional (arrel de la ruptura amb una parella o la mort d’algú estimat, per exemple) certs comentaris poden causar-te malestar i vulnerabilitat. Donar-se temps i treballar alguns aspectes emocionals és vital per a poder estar en xarxes socials.
– Gestionar l’exposició pública passa per entendre que no només rebràs comentaris positius, treballar l’austoestima i no donar poder als haters.
– A la consulta ens trobem amb molts adolescents que pateixen pressió i assetjament, és quelcom que afecta el seu benestar emocional.
L’article també està disponible en versió online per a subscriptors en aquest enllaç.

Notícies relacionades