NotíciesTot

La Unitat d’alta especialització en TEA celebra la seva primera Jornada de sector

El passat dia 7 de juny es va celebrar la primera Jornada de sector de la Unitat d’alta especialització en TEA (UnimTEA) a l’Hospital Sant Joan de Déu.
Aquesta unitat es va crear l’any 2017 per a donar resposta a nivell de diagnòstic i atenció a casos amb TEA d’alta complexitat.
L’objectiu principal d’aquesta jornada era compartir coneixement sobre la pràctica clínica en l’àmbit del Trastorn de l’Espectre Autista entre UnimTEA i tots els Centres de Desenvolupament Infantil i d’Atenció Precoç (CDIAP) i Centres de Salut Mental Infanto-juvenil (CSMIJ) que som susceptibles de poder-hi derivar menors.
Des del CSMIJ de Sant Andreu de la FETB vam participar a la jornada presentant el grup de psicomotricitat per a pacients amb diagnòstic TEA i el seu grup de pares paral·lel. La presentació va ser a càrrec d’Albert Torné i Isabel de Palacio, psicòlegs del CSMIJ, i Laura Pérez, psicòloga i psicomotricista del CDIAP Rella de Sant Andreu. Aquesta col·laboració entre professionals d’ambós equips és possible gràcies a l’existència del programa de l’Unitat bàsica CDIAP-CSMIJ a Sant Andreu, que permet millorar la coordinació i el treball conjunt.
En aquest enllaç podeu consultar el programa.

Per Claudi Paz, psicòleg i coordinador del CSMIJ de Sant Andreu.

Notícies relacionades