NotíciesTot

La FETB va augmentar un 20% la seva plantilla el 2022

L’any 2022 ha estat un exercici de consolidació del creixement de la demanda d’assistència en Salut Mental i Atenció precoç atenent al voltant d’uns 600 usuaris més que l’any precedent en els nostres Serveis. Aquesta situació ha impulsat la contractació de professionals, que ha suposat un increment d’un 20% de la plantilla des de l’exercici 2021.

El 2022 també el recordarem com un any d’esperada celebració. Amb dos anys de retard a causa de la pandèmia de la covid-19, per fi vam poder homenatjar els 50 anys de trajectòria de la nostra entitat i ho vam fer per partida doble. D’una banda, amb la Jornada científica “50+: Trajectòries que fan vincle” i de l’altra, amb una festa. Dues celebracions que han posat de manifest un magnífic estat de salut de l’organització.

CDIAP Gràcia

L’octubre de 2022 es va confirmar un increment de l’activitat contractada des del departament de Drets socials, que va suposar un augment en el pressupost anual d’un 16%.

A nivell clínic, destaquen tres categories com les més diagnosticades durant 2022: els trastorns del llenguatge, els trastorns afectius i emocionals i els trastorns de la relació i comunicació.

CSMIJ Gràcia

Es constata l’increment de la demanda i la visibilitat de la salut mental en la població adolescent, així com la major presència dels i les nostres professionals en l’àmbit de l’Atenció primària.

CSMIJ Montcada

Destaquem l’increment econòmic i de RR. HH. que ha implicat el desplegament del Programa d’atenció a la crisi. Aquest programa suposa la incorporació de nous perfils professionals a l’Equip, així com formes específiques d’atendre la població adolescent.

CSMIJ Sant Andreu

Tot i ser el nostre centre amb major volum de demanda i població atesa, hem aconseguit una millora en la satisfacció dels usuaris/àries tant  en la gestió/organització del servei com en el tracte rebut.

Col·laboració amb altres entitats

La FETB manté una clara vocació de treball col·laboratiu amb altres entitats, permetent atansar-nos a altres sectors de la població.

Comunicació

Hem augmentat la presència a tots els canals online tant en el nombre de seguidors com en l’abast de les nostres publicacions. També hem estrenat un nou web, adaptat als principals formats, amb la voluntat de millorar-ne el disseny i l’accessibilitat.


Mira el vídeo resum a les XX. SS de la FETB:

Facebook: https://bit.ly/3DDHhU1

Instagramhttps://bit.ly/3KcHukL 

Notícies relacionades