NotíciesTot

Novena Marxa per la Salut Mental a Mataró (21/11)

La novena Marxa per la Salut Mental, tindrà lloc el proper diumenge 21 de novembre de 2021
La marxa, que comença a les 9 del matí, compta amb dos recorreguts que tenen el seu punt de sortida i arribada a la platja de “El Callao”. Els participants més valents, que no teniu por als desnivells, us podreu posar a prova anant a buscar l’ermita de Sant Martí de Mata (12km aprox.), o bé, podeu optar pel segon traçat, molt més fàcil i que transcorrerà en pla pel Passeig Marítim (8km aprox.).
L’objectiu de la Marxa per a la Salut Mental és conscienciar i sensibilitzar a la ciutadania sobre el col·lectiu de persones amb problemes de salut mental.
Dels beneficis obtinguts de les darreres edicions, es va poder organitzar la primera edició d’Esport per a tothom, la Festa de l’Esport Inclusiu: un esdeveniment on, amb l’esport com a eina integradora, persones amb problemes de salut mental van poder gaudir d’una jornada lúdica acompanyada de la resta de la ciutadania de Mataró.
Així doncs, Esport per a tothom, vol esdevenir com un acte anual on afavorir la integració i desestigmatització d’aquest col·lectiu, conscienciant i sensibilitzant a la ciutadania.
Amb la Marxa per a la Salut Mental, esdeveniment de caràcter familiar i esportiu, considerem que és la manera més efectiva per engrescar als participants a ser solidaris i sensibles a la realitat dels problemes de salut mental i al col·lectiu que l’envolta.
La marxa no té caire competitiu i està adreçada a tot tipus de persones, indistintament de la seva condició física o edat. Totalment recomanable per a famílies i colles d’amics que vulguin passar un bon matí d’esport saludable i solidari.
El recorregut us convida a redescobrir un Mataró de fora de muralles, on l’aglomeració i el caos de la ciutat són substituïts per un entorn de pau i natura.
Descarrega’t el formulari d’inscripció aquí  i envia’l al mail forumsalutmentalcat@gmail.com 

Notícies relacionades