Patronat

Rafel Ballús Molina

Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona (1976) i diplomat en Administració i Direcció d’Empreses per ESADE (1984). Consultor i avaluador EFQM. Alcalde de Granollers entre 1979-1986. Ha dirigit diverses organitzacions sanitàries públiques, concertades i privades. Actualment presideix el Patronat de la FETB.

Núria Beà Torras

Pediatra i psicoterapeuta. Va treballar a la FETB des de 1988 fins que es va jubilar el 2022. Va coordinar el CDIAP (Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç) des de 1992 i fins al 2004. Va ser directora Assistencial des de 2008 fins a 2014. És autora de diverses publicacions en revistes especialitzades i coautora del llibre “Adopción e identidades”.

Josep Maria Coronas Guinart

Col·legiat als Il·lustres Col·legis d’Advocats de Barcelona (12.429) i d’Economistes de Catalunya (3.081) des del 1982. Advocat de l’Estat per oposició. Acadèmic de número de Real Acadèmia de Ciències Econòmiques i Financeres. Advocat de l’Estat al Servei Jurídic de l’Estat a Barcelona. Exerceix a Barcelona, Tarragona i Girona. Advocat de l’Estat-Secretari del Tribunal Economicoadministratiu Regional de Catalunya. Director General de l’Assessoria Jurídica del Departament d’Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya. Advocat en exercici. Soci i president del Consell d’Administració de Coronas Advocats SLP. Secretari general i vicesecretari del Consell d’Administració d’Abertis Infraestructuras S.A. i secretari general de la Fundació bancària “la Caixa”. Ha impartit amb regularitat el Màster d’Assessoria Fiscal a la Universitat de Barcelona (Empresarials) i un altre a la Universitat Pompeu Fabra.

Lluís Díaz del Río

Llicenciat en Psicologia per la Universitat de Barcelona. Màster de Perfeccionament en Psicoteràpia Psicoanalítica per l’ACPP (2012) i màster en Clínica psicològica infantil i Juvenil des de la perspectiva psicodinàmica impartit per la Fundació Eulàlia Torras de Beà (2003). Actualment és director Assistencial de la FETB i desenvolupa la seva tasca com a psicòleg general sanitari al CSMIJ (Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil) de Gràcia, tot i que en diferents moments ha format part tant del CSMIJ de Montcada com del de Sant Andreu. Des de fa alguns anys ha compaginat la tasca assistencial amb la gestió en diferents àmbits dins la FETB, inicialment com a coordinador del CSMIJ Gràcia, posteriorment formant part de la Direcció.

Anna Fornós Barreras

Metgessa especialista en neurologia, en neuropediatria i neurologia evolutiva. Fins a la jubilació a l’abril de 2019, ha dedicat tota la seva carrera professional a la cura dels infants i pacients amb trastorns del desenvolupament i altres patologies neurològiques. Ha participat en la creació i direcció de la xarxa pública i gratuïta dels CDIAP (Centres de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç) de la Generalitat de Catalunya. Ha contribuït a la modernització de la Fundació Aspace, de la qual ha sigut directora assistencial durant 15 anys i en l’actualitat forma part del seu Patronat. En el camp de la docència i recerca ha coordinat i participat com a docent en la creació del primer Màster d’Atenció Precoç i Família de la Universitat Ramon Llull durant 19 anys. Segueix sent referí de tres publicacions relacionades amb la psicopatologia infanto-juvenil: L’Interrogant (Fundació Nou Barris), la revista de Psicopatologia y salut mental de la Fundació Orienta i la revista de l’ACAP (Associació Catalana d’Atenció Precoç).

Maite Miró Coll

Doctora en Medicina, psicoanalista i psiquiatra. Treballa com a psiquiatra al CSMIJ (Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil) de Gràcia i en el programa de col·laboració entre la FETB i l’Hospital de Sant Pau. També és professora titular de la Universitat de Barcelona i excap del Servei de Psiquiatria Infanto-juvenil de l’Hospital de la Creu Roja.

Albert Montaner

Psicòleg per la Universitat Autònoma de Barcelona (1996) i Especialista en Psicologia Clínica (2005). Psicoterapeuta i membre associat de FEAP-SEPYPNA i de l’ACPP-EFPP. Membre de l’equip del CSMIJ de Montcada de la FETB des de 2001 i coordinador del CSMIJ de Montcada des de 2015. Des de fa alguns anys ha compaginat la tasca assistencial amb la gestió en diferents àmbits dins la FETB com la coordinació del CSMIJ de Sant Andreu (2016-2020). Màster de Psicoteràpia Psicoanalítica (2008) i de Perfeccionament en Psicoteràpia Psicoanalítica (2010) de l’ACPP (Associació Catalana de Psicoteràpia Psicoanalítica). Postgraus en Psicoteràpia Focalitzada en les Emocions (Universitat de Girona- 2015), Clínica psicològica i psiquiàtrica del nen i l’adolescent des d’una perspectiva psicoanalítica (Universitat de Barcelona-1997-98) i al Servei de Psicologia i Psiquiatria del nen i l’adolescent de l’Hospital Dos de Maig (FETB 1998-2001). Membre de l’equip docent dels cursos de la FETB des de 2012 i exdocent del Màster de Perfeccionament en psicoteràpia psicoanalítica de l’ACPP. Ha participat en tres llibres de la FETB i publicat articles a les revistes d’Orienta, SEPYPNA i ACPP.

Joan Lluís Piqué

Diplomat en Infermeria, especialista en Salut Laboral i Comunitària, Màster en Gestió Sanitària, i cursos de postgrau de gestió sanitària. Ha estat funcionari del Cos d’Inspecció Sanitària, Consultor Internacional del Banc Mundial de Programes Sanitaris i de Gestió, Professor de Cursos Universitaris sobre Qualitat Assistencial i prestació de serveis assistencials. Gerent d’Atenció a la Ciutadania del Servei Català de la Salut.

Montse Rius Ruich

Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona. Màster en Psicoteràpia Psicoanalítica per a la xarxa pública en salut mental (UB, 2004) i màster en Clínica psicològica infantil i Juvenil des de la perspectiva psicodinàmica (Fundació Eulàlia Torras de Beà, 2005).  Formació en Teràpia Familiar Sistèmica (Centre Kine, 2015-2017). Coordinadora de l’equip d’Adopcions de la FETB de 2008 a 2018. Actualment desenvolupa la seva tasca com a psicòloga general sanitària al CSMIJ (Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil) de Sant Andreu (Barcelona). És docent de cursos i màsters organitzats per la Universitat de Girona i per la Universitat Ramon Llull.

Sunsi Segú Colomé

Treballadora social i terapeuta familiar. Màster en Teràpia Familiar (Escola Itinere. Universitat de Barcelona ), postgrau en Detecció i Intervenció de la Violència Familiar (UB) i postgrau en Psicoteràpia de Parella i Família (Fundació Vidal i Barraquer. Universitat Ramón Llull). Actualment és directora Assistencial de la Fundació Eulàlia Torras de Beà, on hi treballa des de 2008 desenvolupant la seva pràctica al Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP) de Gràcia i al Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil (CSMIJ) del mateix districte. També va ser la coordinadora del CDIAP i del CSMIJ de Gràcia. A més, col·labora en cursos de formació de la mateixa entitat i d’altres externes.

Antonio Solanas Pérez

Catedràtic de la Facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona. Com a docent ha impartit assignatures referides a la metodologia de la ciència, l’estadística i la psicometria. En l’àmbit de la recerca ha investigat en el desenvolupament de tècniques estadístiques per a l’anàlisi de dades obtingudes amb dissenys de cas únic i la quantificació de la interacció i l’intercanvi social. Ha estat director del departament de Metodologia de les Ciències del Comportament i actualment és degà de la Facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona.

Anna Taberner Salvans

Psiquiatra i psicoterapeuta. Màster en Psicopatologia Clínica per la Universitat Ramon Llull (1994). Postgrau de Clínica Infanto-Juvenil (FETB, 1997). Acreditació de Psicoterapeuta per la “Federación Española de Asociaciones de Psicoterapeutas” (1999). Acreditació de Psicoterapeuta d’orientació psicoanalítica de nens i adolescents per la FEAP  (2000). Postgrau d’Autoavaluació en Psiquiatria (Universitat Internacional de Catalunya, 2002). Diploma acreditatiu de psicoterapeuta psicodinàmic pel Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (2014). Treballa en Salut Mental Infanto Juvenil des del 1995. Direcció General Qualitat i Coneixement FETB de novembre 2014 a juny 2020.

Glòria Zegrí Boada

Psicòloga clínica de la Fundació Eulàlia Torras de Beà i psicoanalista de la Societat Espanyola de Psicoanàlisi (SEP-IPA). És professora en el Màster “Avenços en la Clínica Psicoanalítica de la Infància i l’Adolescència” de la Universitat de Barcelona impartint classes sobre els Tractaments en Grup.

Subscriu-te
close slider