Sessions clíniquesTot

Inscriu-te a la Sessió Clínica Oberta de març | Eskolta’m, el programa d’atenció a joves de Montcada

L’objectiu d’aquesta sessió és la presentació del programa Eskolta’m d’atenció per a joves de Montcada un any després la seva posada en marxa. Aquest servei es va iniciar el gener de l’any passat i ja té garantida la seva continuïtat durant 2024.

Els referents del programa, Laura Lara, Mònyka Piñuelo i Albert Montaner ens parlaran de l’experiència que estan tenint amb l’Eskolta’m, el qual entenen com una genuïna demanda de suport dels adolescents i joves per a ser atesos davant del seu malestar emocional.

Demanda que fan des del seu entorn natural de lleure, a un lloc que coneixen bé com és l’Espai Jove Can Tauler de Montcada, un espai polivalent on es realitzen diverses activitats socioculturals, lúdiques i formatives.

L’Eskolta’m també ofereix la possibilitat de contacte, seguiment i alternatives d’intervenció a través de les xarxes socials (WhatsApp i Instagram), a més  d’atenció telefònica i online.  

Un servei que neix del Programa Escolta Jove de la Diputació de Barcelona i fruit de la col·laboració entre el Departament d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de Montcada i la Fundació Eulàlia Torras de Beà a través del CSMIJ de Montcada.

Ponents:

Laura Lara – referent de l’Eskolta’m i educadora social de la FETB al CSMIJ de Montcada.

Mònyka Piñuelo – correferent de l’Eskolta’m i tècnica en Educació del departament d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de Montcada.

Albert Montaner – correferent de l’Eskolta’m, psicòleg clínic de la FETB i coordinador del CSMIJ de Montcada.


LA VEU DE MONTCADA I REIXAC | ‘Eskolta’m’ arriba a prop de noranta joves en un any

Notícies relacionades