NotíciesSessions clíniquesTot

Introducció a les Pràctiques Col·laboratives i Dialògiques en la Sessió Clínica Oberta de maig

  • Quan: dimarts, 10 de maig 
  • Horari: 10h30 – 12h
  • Modalitat: online a través de ZOOM

Basades en la Construcció Social, la Crítica Postmoderna i l’Hermenèutica, les Pràctiques Col·laboratives i Dialògiques ofereixen l’oportunitat de crear el tipus de converses i relacions que permetin als professionals convidar els seus clients a accedir a les seves fortaleses, recursos i creativitat per trobar possibilitats on semblaven no existir-hi.
A través d’una presentació teòrica i exercicis conversacionals, aquesta conferència/taller en línia ofereix una introducció als principis teòrics, filosòfics i clínics que guien el treball col·laboratiu-dialògic en la psicoteràpia i d’altres contextos professionals.
Ponents:
Sylvia London 
Docent i consultora a Grupo Campos Elíseos a la Ciutat de Mèxic. Membre del Consell de l’ICCP. Sylvia utilitza les seves habilitats de col·laboració i diàleg per generar possibilitats en diferents contextos i països.
Irma Rodríguez
Docent i consultora a Grupo Campos Elíseos a la Ciutat de Mèxic. La seva experiència en el treball comunitari i terapèutic l’ha portat a explorar el diàleg i la col·laboració com a mitjans de transformació en allò individual i allò social.
Inscriu-t’hi gratuïtament aquí

Notícies relacionades