NotíciesTot

Jornada de reconeixement a Luis Feduchi | “Fou una trobada entre amics i professionals al voltant d’una figura rellevant que ens ha ofert molt”

El passat 15 de desembre vam tenir el plaer de celebrar al COMB, juntament amb Pere Claver Grup, SEPYPNA, Fundació Congrés Català de Salut Mental i Fundació Orienta, l’homenatge a la trajectòria professional de Luis Feduchi.

La seva vàlua professional i personal va deixar petjada a les diferents institucions on hi va col·laborar. Així es va fer palès en aquesta Jornada, que oferia una mirada a la contribució d’aquest psiquiatre i psicoanalista al Servei de Mediació de Justícia, a l’Equip d’Atenció al Menor de Justícia, al Centre Jove Anticoncepció i Sexualitat, Unitat de Psicoteràpia, als Hospitals de Dia i CSMIJ (Centres de Salut Mental Infantil i Juvenil).

La recopilació de la seva obra escrita a Fuga, ruta, viaje, a més d’un llibre no venal: La libertad de dudar. La transmisión del pensamiento de Luis Feduchi, publicat per SEPYPNA i ofert gratuïtament al seu web, foren el fil conductor de l’homenatge.

Com ens explica el psicòleg de la FETB i coordinador del CSMIJ de Montcada Albert Montaner, orador en una de les taules, fou “una trobada entre amics i professionals al voltant d’un figura rellevant, una autoritat que ens ha ofert molt i que cal mantenir vigent i que perduri”.

Notícies relacionades