NotíciesTot

El màster “Clínica psicoanalítica de la infància i l’adolescència” guanya el premi IMPULS per la seva trajectòria

La Universitat de Barcelona va acollir, el passat 4 de maig, l’acte de lliurament dels premis IL3-UB a la Innovació en la Formació Contínua i, per primer cop, del guardó Impuls a la Formació Permanent.

Font: Universitat de Barcelona

En la seva primera edició, el guardó Impuls ha premiat un total de 31 Màsters o Diplomes d’Especialització, entre els quals destaca el màster “Clínica psicoanalítica de la infància i l’adolescència” per la seva trajectòria de 32 anys.

Una notícia que vam conèixer per Jordi Artigue, que ha pres el relleu com a director del màster, i que ens omple d’alegria, ja que el departament de Docència i investigació de la FETB col·labora en la formació dels alumnes d’aquest màster a través de les pràctiques que realitzen en els nostres CSMIJ (Centres de Salut Mental Infantil i Juvenil).

D’alguna manera, aquest premi també és compartit amb tots els professionals de la Fundació que han rebut i integrat els i les terapeutes en formació en els seus equips.

En especial, volíem mencionar i agrair el paper essencial de la Dra. Maite Miró en la fructífera aliança entre aquest màster i la FETB, així com el treball que realitzen les nostres supervisores, tant de processos diagnòstics com d’intervencions breus i focals des de l’inici d’aquesta col·laboració. 


La Societat Espanyola de Psicoanàlisi també s’ha fet ressò de la noticía: PREMI “IMPULS” DE LA UB | SEP (sep-psicoanalisi.org)

Notícies relacionades