Share:
NotíciesTot

La FETB guanya el premi Salut Games 2020 a l’esperit esportiu i solidari

Esteve Morató, soci-director de projectes d’a32 events, entrega el premi Salut Games a Jordi Riba, gerent de la FETB.

La Fundació Eulàlia Torras de Beà ha estat guardonada amb el premi Salut Games 2020 a l’esperit esportiu i solidari, que reconeix el centre amb la major contribució solidària.

Un premi especialment significatiu pel fet de ser el primer que obté la FETB en aquesta olimpíada empresarial solidària, en la qual participa des que va començar l’any 2018.
Aquesta tercera edició es va poder realitzar el setembre de l’any passat, tot i que es van haver d’adaptar les mesures a la situació derivada de la covid-19, i hi van participar gairebé 600 persones de 17 centres. La FETB va competir en les categories de pàdel, tennis taula, zumba i bowling.
“Participar en els Salut Games millora l’ambient a la feina i t’apropa als companys d’una manera diferent, en un entorn distès i saludable”, assegura Jordi Riba, gerent de la FETB.


Concebuts com una competició amateur entre centres del sector salut, aquests jocs són una plataforma de trobada de gent del sector, tot utilitzant l’esport com a eina de comunicació i cohesió entre els treballadors.
kOMENTS rebrà 500€ del xec solidari

Més enllà de la competició, els centres participants fan contribucions solidàries i enguany s’ha arribat a un total de 3.255,00 €, que es destinaran a 14 accions o entitats socials. Una d’elles serà kOMENTS by Fundació Eulàlia Torras de Beà, que rebrà 500€ i els destinarà, segons ha avançat Riba, a beques de tractament per a joves.

Notícies relacionades